Dat is even schrikken!

Viel het jou ook wel rauw op je dak, maandag?

De winkelsluiting hadden we zien aankomen.
Maar de scholen weer dicht…
en zeker de basisscholen!

Maar het is niet anders.
En net als in het voorjaar en bij de zomerchallenge willen we je helpen om de tijd thuis door te komen op een manier die EN leuk EN leerzaam is.

We hebben een e-book voor je samengesteld met onze TaalkanjerThuisToppers. Sommige zullen je misschien bekend voorkomen, maar er zijn ook vast nieuwe bij!

Voor in de vakantie beginnen we met: waarom wil je eigenlijk (leren) lezen en schrijven. Niet voor die CITO toets, toch? Maar omdat het gewoon handig is om te kunnen :). Dus de eerste uitdagingen gaan over: lekker lezen en een activiteit waar je toevallig per ongeluk ook bij moet schrijven :)).

Maar daarna moeten we natuurlijk weer aan het werk! Wanneer je precies weer naar school mag, dat weten we niet. Maar met de speelse manieren om te oefenen voor spelling die we je in het e-book bieden kan je gerust het hele schooljaar vooruit. Of je nu wel of niet naar school gaat.

Natuurlijk is het e-book ook voor juffen en meesters van groep 4 tot en met 8. Zij kunnen de uitdagingen zelf aan de kinderen doorsturen. Maar nog veel fijner vinden wij het, als ze ouders vragen om het zelf het e-book aan te vragen.

Aanvragen doe je hier: https://taalkanjer.nl/taalkanjer-thuis-toppers/
Doe het meteen, het kost niks :))

Reactie plaatsen