Word de leukste thuisschool-ouder 

voor je kinderen

Gratis uitdagingen en tips bij taal en spelling om jou als ouder te ondersteunen bij het thuis helpen van je kind op de basisschool
(zolang de scholen gesloten zijn)


  • Drie mails per week met een korte uitdaging of tip
  • Direct starten
  • We doen het samen! Ook (of misschien wel juist) als je kind taal, lezen en spelling lastig vindt. 


Laat ons jou helpen, juist nu!

Let op, omdat de scholen weer geopend zijn, is het niet langer mogelijk voor Taalkanjer@Thuis in te schrijven.

Taalkanjer@Thuis

Tja, daar zit je dan....!

Met het spul thuis en de nadrukkelijke opdracht om ze aan het werk te zetten. Toch in ieder geval een aantal uren per dag.
Vullen ze op school nog braaf de werkbladen voor taal en spelling.... Thuis is dat een stuk lastiger!
Taalkanjer denkt mee! Als jaren maken we programma's om ouders thuis te ondersteunen.
Zit je met je handen in het haar?
Zoek je leukere en speelsere manieren om je kids aan het 'werk' te zetten, zodat ze ongemerkt leren wat ze moeten leren? Soms als een iets 'extra's', soms 'in plaats van'. Doe dan mee met Taalkanjer@thuis! Gratis en vrijblijvend!

Wat krijg ik als ik meedoe:

Drie keer per week een mail met een uitdaging of tip. 

Nou begrijpen we best dat je al uitdaging genoeg ervaart met de kinderen thuis en ook nog je eigen werk op afstand. Maar de bedoeling is dat onze uitdagingen en tips je helpen om het leren gemakkelijker te maken. Dus geen werkbladen van ons, geen extra werk, maar tips en trucs die je kunnen helpen om dat wat toch moet aantrekkelijker te maken. Zodat je minder hoeft te sleuren en te trekken :)).

We bieden geen lesmateriaal! 

Het lesmateriaal krijgt je kind van school. Dat is op maat, op het goede niveau en dat gaat ook gewoon door! Je krijgt er van ons een Taalkanjersausje overheen. Want om te leren hoef je niet perse die werkbladen te vullen :)). 

We doen het samen

Meer kinderen thuis? Bijna al onze uitdagingen kunnen ze samen aangaan! Ook als ze niet op hetzelfde niveau of met hetzelfde materiaal moeten oefenen. Bovendien nodigen we je uit voor een Facebookgroep, zodat jij daar ook eens even stoom kunt afblazen en een luisterend oor kunt vinden. Maar ook tips, ideetje... alles is welkom!

Past bij iedere methode

Welke methode je kind op school ook gebruikt, onze uitdagingen kunnen overal mee gecombineerd worden. En ook hier geldt: heb je vragen, wij zijn er om te helpen.

Hoeveel mails krijg ik?

Heel eerlijk? Dat weten we nog niet. We zijn nog bezig om de uitdagingen voor te bereiden en we hopen ook een beetje op jouw hulp. Want jouw vragen helpen ons om nog beter te begrijpen wat kinderen ouders nodig hebben. En we gaan door zolang de nood hoog is. 

Wanneer kan ik starten?

Meteen na je aanmelding start je! Je krijg eerst een aantal mails als warming-up, om Taalkanjer wat beter te leren kennen en daarna spring je in het diepe :). Je sluit aan bij andere ouders die zich al eerder aangemeld hebben. Hoe eerder je aanmeldt, hoe meer je krijgt, want je kunt niet met terugwerkende kracht meedoen.