arrow_drop_up arrow_drop_down
007 is dood 😢
4 november 2020 
in Tips

007 is dood 😢

Ik heb niet zoveel idolen. Muzikanten of acteurs waar ik helemaal weg van ben. Waarvan ik weet: als zij meedoen, dan hoef ik niet verder na te denken om te gaan kijken, dan is de voorstelling of film voor mij al een succes.

Maar Sean Connery is er wel een.

Niet alleen als 007, maar ook in allerlei andere films.

Ik vind hem geweldig. 

Zoals hij praat, zijn lach, … 💕 

Helaas moet ik het nu doen met alle films die er al zijn. Er komen nooit meer nieuwe, want dit weekend is hij overleden.

In de krant las ik dat hij ook een goede voetballer was. Zo goed zelfs, dat toen hij – vanuit een baantje als melkman – net een beetje bezig was met acteren, hij serieus heeft getwijfeld of hij niet beter kon ingaan op het aanbod van een profclub.

Het was dat de theatermanager in hem geloofde en hem aanraadde om een aantal toneelklassiekers te bestuderen – hij had er een woordenboek bij nodig -, dat hij toch de keuze maakte voor het acteren.

En met wat voor resultaat! 🥉 🏆

Wat als die ene persoon er niet geweest was?

Als er niemand was geweest die het verborgen talent had gezien en het geheime knopje had gevonden om hem aan het lezen en studeren te krijgen…

Je weet niet waar hij dan was terechtgekomen…

Er zijn helaas nog veel kinderen bij wie dat geheime knopje nog niet ontdekt is. Die zo worstelen met lezen en schrijven, dat ze er last van hebben. 

Ken jij zo’n kind? Wil je weten hoe je kunt helpen? Hoe jij voor dat kind net zo’n verschil kunt maken?

Neem dan contact met ons op!

Reactie plaatsen